Om oss

Om mig

Jag är en snickare med 15 år i branschen och riktigt nöjda kunder som referenter.

Jag håller alltid högsta kvalitet och med låga omkostnader kan jag hålla lite bättre priser! Jag älskar mitt yrke och om ni vill, utvecklar vi era idéer tillsammans så det blir om möjligt ännu bättre.

Företaget är hemmahörande i Nacka Strand och jag tar uppdrag i hela stor-Stockholm, sommartid även Gotland och Öland. Jag kommer ut på plats och offererar mot självkostnadspris som i närområdet motsvarar 75% av min timtid.

Jag utför det mesta men… Mina specialiteter är konstruktioner i lösvirke, altaner, köksmontering och inredningssnickeri där jag även har möjlighet att tillverka en del själv. Jag är extremt noggrann och har arbetat som inredningssnickare i många år och dessförinnan som byggnadssnickare på storbyggen innan jag startade egen verksamhet.

Jag arbetar som en snickare ska, enligt principen: Högsta möjliga utförandekvalitet inom överenskommen tid, till överenskommet pris. Jag kommer inte med några otrevliga överraskningar avseende slutnotan, det är inte så jag jobbar. Däremot debiteras extra-tid vid ändringsbeställningar osv.

Jag innehar såklart F-skattsedel och TryggHansas försäkring gällande byggnadsentreprenad med Allrisk och Ansvar. Har även ett klassiskt gammalt yrkesbevis som en riktig snickare skall ha!

Om ni är berättigad att göra ROT-avdrag betalar ni endast 50 % av arbetskostnaden direkt på fakturan, resten ansöker jag om hos Skatteverket.